Rozšírenie vedeckých poznatkov o kvalite a bezpečnosti Slovenskej bryndze modernými mikrobiologickými, molekulárno-biologickými a chromatografickými metódami
  
	Dátum:
	
	  
		| Dátum zverejnenia: | 30.01.2014 | 
	  
	  
		| Dátum začatia: | 23.01.2014 | 
	  
	  
		| Dátum ukončenia: | neuvedený | 
	  
	
   
 
Identifikácia projektu:
  
	| Prijímateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | 
  
  
	| IČO prijímateľa: | 42337402 | 
  
  
	| Miesto realizácie: | Lužianky | 
  
  
	| Poskytovateľ: |  | 
  
  
	| Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná | 
  
  
  
    | CRP ID: | #39160 | 
  
 
  Cenové plnenie:
  
  Výška pomoci: 0,00 €
  
 
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja	   Zobrazenia: 0x