Rozšírenie vedeckých poznatkov o kvalite a bezpečnosti Slovenskej bryndze modernými mikrobiologickými, molekulárno-biologickými a chromatografickými metódami

Dátum:

Dátum zverejnenia:11.11.2013
Dátum začatia:06.06.2013
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Výskumný ústav potravinársky
IČO prijímateľa:167240
Miesto realizácie:Bratislava
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#33657

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 40 980,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
DODATOK č. 5 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. APVV-0590-10
APVV-0590-10-d5
40 980,00 € Výskumný ústav potravinársky Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x