Vplyv rôznych spôsobov ošetrenia na kvalitu a výživnú hodnotu obilnín a vedľajších produktov vo výžive prežúvavcov
Dátum:
| Dátum zverejnenia: | 23.01.2014 | 
|---|---|
| Dátum začatia: | 22.01.2014 | 
| Dátum ukončenia: | neuvedený | 
Identifikácia projektu:
| Prijímateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | 
|---|---|
| IČO prijímateľa: | 42337402 | 
| Miesto realizácie: | Lužianky | 
| Poskytovateľ: | |
| Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná | 
| CRP ID: | #38715 | 
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 0,00 €
  
Zmluvy:
| Zverejnené | Názov zmluvy / č. zmluvy | Cena | Dodávateľ | Objednávateľ | 
|---|---|---|---|---|
| DODATOK č. 1 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. SK-RO-0012-12 SK-RO-0012-12-d1  | 
0,00 € | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | Agentúra na podporu výskumu a vývoja | 
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja	   Zobrazenia: 0x