Vplyv tepelného spracovania na antioxidačnú kapacitu a tvorbu akrylamidu v ovocných produktoch

Dátum:

Dátum zverejnenia:27.05.2014
Dátum začatia:18.03.2014
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
IČO prijímateľa:42337402
Miesto realizácie:Lužianky
Poskytovateľ:Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#46565

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 2 600,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
DODATOK č. 2 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. SK-RO-0021-12
SK-RO-0021-12-d2
2 600,00 € Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x