Vplyv tepelného spracovania na antioxidačnú kapacitu a tvorbu akrylamidu v ovocných produktoch
Dátum:
Dátum zverejnenia: | 27.05.2014 |
---|---|
Dátum začatia: | 18.03.2014 |
Dátum ukončenia: | neuvedený |
Identifikácia projektu:
Prijímateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum |
---|---|
IČO prijímateľa: | 42337402 |
Miesto realizácie: | Lužianky |
Poskytovateľ: | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná |
CRP ID: | #46565 |
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 2 600,00 €
Zmluvy:
Zverejnené | Názov zmluvy / č. zmluvy | Cena | Dodávateľ | Objednávateľ |
---|---|---|---|---|
DODATOK č. 2 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. SK-RO-0021-12 SK-RO-0021-12-d2 |
2 600,00 € | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x