Charakterizácia bakteriálnych spoločenstiev slovenských vín pomocou molekulárno-biologických metód

Dátum:

Dátum zverejnenia:14.10.2013
Dátum začatia:25.09.2013
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Výskumný ústav potravinársky
IČO prijímateľa:00167240
Miesto realizácie:Bratislava
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#30225

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 248 615,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. APVV-0344-12
APVV-0344-12
248 615,00 € Výskumný ústav potravinársky Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x