Charakterizácia mikrobiálnych spoločenstiev v tradičných fermentovaných potravinách molekulárno-bíologickými metódami
Dátum:
Dátum zverejnenia: | 30.03.2016 |
---|---|
Dátum začatia: | 22.03.2016 |
Dátum ukončenia: | neuvedený |
Identifikácia projektu:
Prijímateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum |
---|---|
IČO prijímateľa: | 42337402 |
Miesto realizácie: | Lužianky |
Poskytovateľ: | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná |
CRP ID: | #72530 |
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 2 000,00 €
Zmluvy:
Zverejnené | Názov zmluvy / č. zmluvy | Cena | Dodávateľ | Objednávateľ |
---|---|---|---|---|
ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. SK-PL-2015-0002 SK-PL-2015-0002 |
2 000,00 € | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x