Dopad metód eliminácie akrylamidu na senzorické a chemické vlastnosti produktov

Dátum:

Dátum zverejnenia:28.08.2013
Dátum začatia:01.02.2008
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Výskumný ústav potravinársky
IČO prijímateľa:00167240
Miesto realizácie:Bratislava
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#27346

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 100 000,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. SK-CZ-0124-07
SK-CZ-0124-07
100 000,00 € Výskumný ústav potravinársky Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x