Izolácia a charakterizácia prírodných antioxidantov zo špaldovych a pohánkových múk s potenciálnym využitím pri príprave funkčných potravín

Dátum:

Dátum zverejnenia:26.03.2013
Dátum začatia:07.03.2013
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Výskumný ústav potravinársky
IČO prijímateľa:167240
Miesto realizácie:Bratislava
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#12462

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 1 992,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
DODATOK č. 2 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. SK-CZ-0161-11
SK-CZ-0161-11-d2
1 992,00 € Výskumný ústav potravinársky Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x