Vplyv tepelného spracovania na antioxidačnú kapacitu a tvorbu akrylamidu v ovocných produktoch

Dátum:

Dátum zverejnenia:22.03.2013
Dátum začatia:22.03.2013
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Výskumný ústav potravinársky
IČO prijímateľa:00167240
Miesto realizácie:Bratislava
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#12126

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 5 200,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. SK-RO-0021-12
SK-RO-0021-12
5 200,00 € Výskumný ústav potravinársky Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x