Vplyv terroir a technologických postupov na senzorlcké vlastnsti slovenských vín
Dátum:
Dátum zverejnenia: | 31.03.2017 |
---|---|
Dátum začatia: | 11.07.2016 |
Dátum ukončenia: | neuvedený |
Identifikácia projektu:
Prijímateľ: | Slovenská technická univerzita v Bratislave |
---|---|
IČO prijímateľa: | 00397687 |
Miesto realizácie: | Bratislava |
Poskytovateľ: | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná |
CRP ID: | #81030 |
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 19 426,00 €
Zmluvy:
Zverejnené | Názov zmluvy / č. zmluvy | Cena | Dodávateľ | Objednávateľ |
---|---|---|---|---|
ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. APVV-15-0333 APVV-15-0333 |
19 426,00 € | Slovenská technická univerzita v Bratislave | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x