Zvýšenie organoleptickej kvality vína aplikáciou nesacharomycétových Zvýšenie organoleptickej kvality vína aplikáciou nesacharomycétových koštartérov optimalizovanou na základe analýzy mikroflóry použitím NGS a analýzy arómy
Dátum:
| Dátum zverejnenia: | 13.10.2017 |
|---|---|
| Dátum začatia: | 12.10.2017 |
| Dátum ukončenia: | neuvedený |
Identifikácia projektu:
| Prijímateľ: | Univerzita Komensitého v Bratislave |
|---|---|
| IČO prijímateľa: | 00397865 |
| Miesto realizácie: | Bratislava |
| Poskytovateľ: | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
| Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná |
| CRP ID: | #87784 |
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 200 000,00 €
Zmluvy:
| Zverejnené | Názov zmluvy / č. zmluvy | Cena | Dodávateľ | Objednávateľ |
|---|---|---|---|---|
| ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV č. APVV-16-0264 APVV-16-0264 |
200 000,00 € | Univerzita Komensitého v Bratislave | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x